Lega Nazionale delle Associazioni Albanesi e Arberesh in Italia

C.I.V.A.T.U.R.S.
Tra due mondi


Viale Roma 3 47900 Rimini
Tel. 0541.24918 Fax 0541.437660
e-mail:civatraduemondi@civaturs.net
presso l'agenzia Mappamondo

E konvencionuar me "Legen nacionale te shqiptareve ne Itali"
Shoq. Nacionale turistiche C.I.V.A.T.U.R.S. " Tra due mondi"
praktikon per te gjithe shtetasit shqiptar me banim ne Itali çmimet
me te volitshme per udhetimet
ajrore dhe detare per ne Shqiperi, Maqedoni, Kosove,
Mal te Zi dhe Greqi.

Gjithashtu C.I.V.A.T.U.R.S. "Tra due Mondi" e Riminit ne bashkepunim me kompanine ajrore shqiptare "Albatros",
ofron pa asnje takse agjensie lidhjen e Tiranes me qytetet e Italise.
Nder te tjera C.I.V.A.T.U.R.S. bashkepunon me me te medhenjte
touroperator per te organizuar pushimet dhe udhetimet
tuaja ne ç'do vend te botes si:

ALPITOUR TURISANDA TEOREMA VALTUR Etj.
ALBATROSAIRWAYS, ALBANIAN AIRLINES
ADRIATICA NAVIGAZIONI